Inghetata de capsuni cu otet balsamic

 Inghetata de capsuni cu otet balsamic

O combinatie mai putin intalnita, dar care va transforma inghetata intr-un desert de vara sofisticat si foarte delicios ! Capsunile si otetul balsamic se completeaza reciproc.  

Sevire: 6 portii

Ingrediente:

  • 450g capsuni spalate si taiate in cubulete
  • 3 linguri otet balsamic
  • 300ml smantana
  • 1 x 218g lapte condensat
  • 200ml budinca gata facuta

Mod de preparare:
Asezati capsunile intr-un bol cu otetul balsamic, amestecati si lasati la marinat timp de aproximativ 30 de minute.
Amestecati apoi capsunile într-un procesor de alimente pana devine o pasta. Se toarna smantana într-un castron si se bate pâna se transforma in frisca, dupa care se incorporeaza  laptele condensat, budinca si piureul de capsuni.
Se toarna amestecul rezultat într-un recipient si se lasa sa înghete timp de 6 ore. De preferinta, se scoate din congelator cu 10 minute înainte de servire.
Va dorim pofta buna!

Lasă un comentariu