Inghetata de capsuni cu otet balsamic

 Inghetata de capsuni cu otet balsamic

O combinatie mai putin intalnita, dar care va transforma inghetata intr-un desert de vara sofisticat si foarte delicios ! Capsunile si otetul balsamic se completeaza reciproc.  

Sevire: 6 portii

Ingrediente:

  • 450g capsuni spalate si taiate in cubulete
  • 3 linguri otet balsamic
  • 300ml smantana
  • 1 x 218g lapte condensat
  • 200ml budinca gata facuta

Mod de preparare:
Asezati capsunile intr-un bol cu otetul balsamic, amestecati si lasati la marinat timp de aproximativ 30 de minute.
Amestecati apoi capsunile într-un procesor de alimente pana devine o pasta. Se toarna smantana într-un castron si se bate pâna se transforma in frisca, dupa care se incorporeaza  laptele condensat, budinca si piureul de capsuni.
Se toarna amestecul rezultat într-un recipient si se lasa sa înghete timp de 6 ore. De preferinta, se scoate din congelator cu 10 minute înainte de servire.
Va dorim pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s