"Pacquiao vs Marquez 4 Contract: Detalii pe bani Lupta Premii și traista"


Hi-res-157944170_crop_exact
Nevermind rezultatul Manny Pacquiao vs Juan Manuel Marquez 4; ambele părți vor pleca fericiți. La urma urmei, contractele lor se asigure că vor face acest lucru cu milioane.
Și în cazul lui Pacquiao, ar putea fi de până la 30 milioane dolari.
Lupta, castigat de Marquez pe un KO sasea-a rundă, a avut loc la MGM Grand Garden din Nevada și era de așteptat să elaboreze o grea pay-per-view audiență.
Pacquiao contractul cu Comisia Nevada Athletic pentru această luptă este de 8,595,000 dolari. Contractul lui Marquez este destul de un pic mai mic, dar el este încă ținând departe de dolari garantat 3 milioane.
Dar asta e doar inceputul. Pungă pentru eventuale ambii luptători ar putea fi mult, mult mai mare.
Acest eveniment a fost difuzat pe HBO pay-per-view și a fost proiectat pentru a acumula peste un milion de cumpără. Ultima Pacquiao-Marquez a câștigat lupta 1300000 cumpără.
Pacquiao este, probabil, cea mai mare remiză în sport, precum și punctele de vedere reflectă acest lucru.
O bucată mare de suma intre Pacquiao va veni de la capul său a vânzărilor pay-per-view. Și dacă o face bine, Pacquiao va câștiga mai multe milioane de HBO.
Adaugă că, pentru a câștigului salarial potențialul său de difuzare internațională a luptei și Pacquiao este ușor de proiectat pentru a șterge bariera 25 dolari de milioane. Marquez este, de asemenea, de așteptat să primească o sumă importantă de la pay-per-view de vânzări.
Top box Rank, compania care a promovat această luptă, se așteaptă ca aceasta să facă chiar mai bine decat ultima ediție a acestui meci. Potrivit Top Ranguri președintele Todd duBoef, popularitatea Pacquiao nu a diminuat de la pierderea lui către Timotei Bradley, în cazul în care ceva este crescut. (Prin intermediul Yahoo!)

    Primim mai multe baruri și restaurante, cu lanțuri, Hooters, aripile Buffalo Wild, locuri, cum ar fi faptul că, cumpararea lupta „, a spus duBoef.” Daca [interes în Pacquiao este în scădere], eu nu am să-l văd.
Pacquiao este printre cele mai bine platite sportivilor din lume. Din iunie 2011 iunie 2012 Pacquiao a fost lume de-al doilea cel mai mare atlet plătit, câștigând $ 56 milioane. Singura persoană a terminat în urma a fost, desigur, un alt boxer, Floyd Mayweather.

 Bucatarul viorel

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s