Salată de pui cu legume

Salată de pui cu legume

 

 

 

Salată de pui cu legume

• Număr de porţii: 2
• Timp de preparare: 20 min.
• Complexitate: scăzută.

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 6-7 frunze de salată verde
  • câteva frunze de rucola
  • 2 roşii
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapă
  • câteva păstăi de fasole verde
  • 2 linguri cu ulei de măsline
  • 1 lingură cu oţet
  • sare, piper

Mod de preparare:
Pregăteşte morcovii şi fasolea la abur. Taie morcovii cubuleţe. Feliază roşiile, iar ardeiul taie-l bucăţi potrivite. Pune toate legumele pregătite într-un castron.

Spală sub jet de apă frunzele de salată şi rucola, rupe-le şi pune-le într-un castron. Curăţă ceapa şi toac-o mărunt.

Taie carnea fâşii, pregăteşte-o la grătar.

Amestecă uleiul şi oţetul cu sare şi piper. Adaugă sosul peste legume înainte să serveşti salata. Aşază deasupra bucăţelele de pui.

Ştiai?
Salatele de crudităţi sunt ideale pentru diabetici. Au multe vitamine, minerale, fibre şi puţine calorii. E indicat consumul zilnic a 3-5 porţii de legume (o porţie = ½ cană). Dacă adaugi came, prepar-o la grătar sau fiartă!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s