cornulete fragede cu rahat si untura

 

 

cornulete fragede cu rahat si untura

 

 


cornulete acestea le facea mama cand eram mai mici aproape in fiecare an de craciun.sunt atat de fragede si bune chiar si dupa cateva zile.cum mi-am adus din tara provizii de untura si rahat azi m-am pus la treaba!

-200g untura
-1 ou
-1 ceasca(normala de cafea) lapte caldut
-1 plic praf de copt
-coaja rasa a unei lamai bio
-450g faina
-rahat

ingredientele se amesteca intr-un castron pina cand avem un aluat fin si potrivit de tare,care nu se lipeste de maini.
pe masa usor infainata se intinde o jumatate din el si se taie fasii(raze).la baza punem cate o bucata de rahat :

rulam spre varf si asezam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt:

preincalzim cuptorul la 180grade,cu ventilatie si coacem cornuletele vreo 12-15min pina se rumenesc usor:

le tavalim inca caldute prin zahar pudra si servim cu pofta!!
week-end minunat!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s