Rulada cu gem



Rulada cu gem



  este cea mai perfecta reteta de rulada pe care am incercat-o pana acum.se face foarte usor,rapid,trebuie doar foarte mare atentie la copt.


Ingrediente
4 oua
4 linguri zahar
4 linguri faina
4-5 linguri gem


Mod de preparare

Se bat spuma albusurile cu un praf de sare.


Se bat galbenusurile cu zaharul, se adauga faina si la final se incorporeaza si albusurile




Se toarna in tava captusita cu hartie de copt. (dimensiuni tava 32*35)

Se coace in cuptorul preincalzit circa 15 minute.aici trebuie foarte mare atentie,daca l-ati lasat prea mult in cuptor ati compromis rulada fiindca blatul va deveni casant si nu se va putea rula.eu am verificat-o cam la fiecare 3 minute ,cand am vazut ca s-a rumenit foarte putin pe fund am scos-o.

Se rastoarna cu fundul in sus pe un prosop umed(udat apoi stors bine de tot).eu prima data cand am facut m-am incapatanat sa o scot pe hartie de copt si s-a lipit.



Se unge suprafata cu gem(sa nu fie un strat foarte gros)
Se ruleaza strans cu ajutorul prosopului si se da la rece .

Se pune intr-o punga intepata la un capat glazura de ciocolata si se orneaza rulada.Am presarat si fulgi de cocos,apoi se da din nou la rece sa se intareasca glazura.

Dupa ce se intareste glazura se poate taia.
 

 








Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s