Pastrav la cuptor

Pastrav la cuptor

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi mari
4 rosii shery
o ciuperca Truffa (daca se poate)
50 ml vodka pentru fiert ciuperca
2 bucati de usturoi verde
sare,piper
2 linguri ulei de masline
25 ml vin alb
1/2 lamaie
frunze proaspete de menta
Garnitura:
Taitei din faina de orez
o lingura de unt
sare, piper, patrunjel verde

Mod de preparare:

Pestele spalat, il condimentam cu sare si piper,stropim cu zeama de lamaie, lasam 15 minute la frigider,dupa care umplem pestele cu bucati din rosie,usturoi si frunze de menta.Asezam pestii in vas de yena uns cu putin ulei de masline,ornam cu felii de rosie,lamaie, frunze de menta si ciuperca fiarta in vodka. Adaugam vinul,acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptorul incins pentru 20 minute.Servim cu garnitura de paste din faina de orez,pregtite dupa reteta de pe ambalaj.Ornam cu patrunjel proaspat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s