Inghetata de capsuni

 

 

 

Inghetata de capsuni

 

 

 

 

ingrediente

150 g zahar
200 ml lapte
1 ou
putina cacao
1 plic zahar vanilat
500 g frisca

Mod de preparare

  1. Puneti laptele, zaharul si oul intr-o oala la foc potrivit si le amestecati in continuu.
  2. Lasati compozitia sa fiarba dupa care luati vasul de pe foc si adaugati cacao si zaharul vanilat si o lasati sa se raceasca.
  3. In acest timp bateti frisca peste care turnati compozitia amestecand usor pana se omogenizeaza.
  4. Dupa ce aveti o compozitie omogena puneti in formele dorite si o adaugati la congelator.
  5. Adaugati capsunile prin inghetata inainte de a o pune la congelator sau pe deasupra dupa preferinte.
  6. Dupa ce aceasta a inghetat, o puteti orna cu diferite fructe sau toppinguri la alegere.

Menţiuni

Este o reteta de casa care se prepara relativ simplu.
Timp de preparare: 3 ore
Complexitate: mica

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s