Rechin la gratar

Rechin la gratar

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 bucati rechin
cimbru, rozmarin
sare, piper

Mod de preparare:

Carnea de rechin este un inlocuitor al pieptului de pui, nu sunt la fel dar se aseamana destul de bine. Este o carne foarte frageda si fara oase.

Se condimenteaza dupa bunul gust, se lasa 10-15 minute sa patrunda condimentele in carne.Se pune pe gratrul incins.
Se lasa sa se rumeneasca putin pe ableme parti.Carnea de rechin este foarte frageda asa ca aveti mare grija cand intoarce-ti carnea pe partea cealalta.
Se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s