Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

 

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pastravi mari proaspeti
50 g pesmet
50 g faina de malai
o legatura de usturoi verde
4-5 linguri ulei pentru sos
zeama de lamaie
sare,piper
ulei pntru prajit
frunze de menta proaspete

Mod de preparare:

Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia cu ulei incins, cam 3 minute pe fiecare parte.
Intre timp preparam sosul de usturoi. Tocam marunt usturoiul verde, il pasam cu sare, ulei si zeama de lamaie.
Servim pestele cu sos de usturoi si mamaliguta, ornam cu frunze de menta proaspata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s