pastrav la gratar si cartofi natur

pastrav la gratar si cartofi natur

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
pastrav
sare
ulei
cartofi
unt
patrunjel verde

Mod de preparare:

Pastravul se curata,se spala se unge cu ulei si se sareaza..
Pastravul se frige pe ambele parti.

cartofii se curata,se spala,se taie cubulete si se fierb in apa cu sare .
se scot se scurg si se trag un unt …apoi se monteaza pe platou sau farfurie alaturi de pastrav si se adauga verdeata spalata si tocata fin..

se poate servii cu salata verde

POFTA BUNA!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s