Calamar picant

Calamar picant













Ingrediente – Calamar picant

8 calamari
1 lingura cu capere
2 linguri crutoane de secara sau 2 felii de paine de secara prajita si inmuiata in lapte
4-5 catei de usturoi
2 oua
200 g kaizer tocat marunt
verdeata
1 lingurita piper rosu
1 lingurita cu piper negru macinat
sare
ulei pentru prajit
4 morcovi sotati
fasole verde sotata
1 cartof

Mod de preparare – Calamar picant

Amesteci painea  faramitata cu ouale, caperele, kaizerul, usturoiul, piperul negru si verdeata.
Potrivesti de sare.
Umpli tuburile de calamar, dar nu foarte tare.
Pregatesti fasolea verde si morcovul fiert pentru garnitura.
Inchizi cu capac de cartof fixat cu scobitori, pui si prajesti cateva minute in baie de ulei.
Cand s-au maronit calamarii, ii dai la cuptorul intr-o tava cu putina apa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s