Calamar cu cartofi

Calamar cu cartofi 

 

 

 

 

 

 

 

600 g calamar,
400 g cartofi,
1 ceapa mare,
1 frunza de dafin,
1 paharel de vin alb,
2 catei usturoi,
sare si piper,
ulei masline,
un varf de cutit de sofran,
Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei de masline.
Se adauga apoi calamarul taiat bucatele, foaie de dafin maruntita, sare si sofran.
Se lasa totul la foc domol si se adauga putin cate putin vinul.
Cand calamarul s-a patruns, se adauga cartofii taiati rondele, se lasa acoperit la foc mic, pana cand si cartofii se patrund.
Cu 3 minute inainte de a fi luat vasul de pe foc, se adauga bucatele de usturoi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s