Profiterol

Profiterol

Timp de preparare:
5 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Am pregatit profiterol, folosind reteta de eclere si de inghetata prezentate anterior.
Montarea profiterolului a constat in :
3 eclere
2 portii de inghetata
2 linguri de frisca
sos
Sosul:
o lingurita rasa de ness
3 linguri cafea concentrata
o lingurita zahar
Acestea sunt cantitati pentru o portie de profiterol

Mod de preparare:

– Eclerele glazate cu ciocolata,le-am pregatit din timp,la fel si inghetata,frisca si sosul.
– Montez profiterolul inainte de servire.
Timpul precizat este cel de montare al profiterolului.

Pentru prepararea eclerelor si a inghetatei, am precizat timpul specific fiecarui produs.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s