Profiterol cu crema de vanilie

Profiterol cu crema de vanilie

 

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Inghetata (preferata )
Gogosele (ecler cu margarina Rama)
sos de coicolata
frisca
crema de vanilie (pt umplut gogoselele)

Mod de preparare:

se aseaza ca baza 3 gogosele(toate gogoselele se vor umple cu crema de vanilie)peste ele se aseaza3 bile de inghetata.Iar 2 gogosele ,2 bile de inghetata .In varf 1 gogosica.Se decoreaza cu frisca,si sos de ciocolata
Am cumparat 1 cutie de nutela,am subtiat crema cu putin lapte,asa a rezultat sosul de ciocolata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s