Inghetata de iaurt si miere

 
 Inghetata de iaurt si miere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ce desert poate fi mai placut si mai racoritor intr-o zi de vara decat o inghetata? Nimic mai simplu! Urmatoarea reteta este pe cat de simpla pe atat de delicioasa. Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Ingrediente:

  • 175 g zahar pudra
  • 75g miere
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 900g iaurt gras natural
  • miere suplimentara pentru servire

Mod de preparare:
Amesteca zaharul, mierea, iaurtul si vanilia intr-un castron mare, aproximativ 10 minute, pana cand zaharul s-a dizolvat.
Daca folosesti o masina de inghetata trebuie doar sa urmezi instructiunile masinii respective, insa in cazul in care nu dispui de una, nu trebuie decat sa torni intr-un recipient cu capac amestecul de iaurt si sa il pui la congelator 3 ore, apoi amesteci usor in el cu o lingura si il bagi inapoi la inghetat pentru inca o ora.
Daca ai lasat inghetata de iaurt la congelator peste 4 ore sau chiar peste noapte, atunci este necesar ca inainte de servire cu 20 de minute sa o scoti la temperatura camerei.
Se serveste cu putina miere.
Va dorim pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s