Inghetata de iaurt si miere

 
 Inghetata de iaurt si miere
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ce desert poate fi mai placut si mai racoritor intr-o zi de vara decat o inghetata? Nimic mai simplu! Urmatoarea reteta este pe cat de simpla pe atat de delicioasa. Pofta Buna!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

Ingrediente:

  • 175 g zahar pudra
  • 75g miere
  • 1 lingurita extract de vanilie
  • 900g iaurt gras natural
  • miere suplimentara pentru servire

Mod de preparare:
Amesteca zaharul, mierea, iaurtul si vanilia intr-un castron mare, aproximativ 10 minute, pana cand zaharul s-a dizolvat.
Daca folosesti o masina de inghetata trebuie doar sa urmezi instructiunile masinii respective, insa in cazul in care nu dispui de una, nu trebuie decat sa torni intr-un recipient cu capac amestecul de iaurt si sa il pui la congelator 3 ore, apoi amesteci usor in el cu o lingura si il bagi inapoi la inghetat pentru inca o ora.
Daca ai lasat inghetata de iaurt la congelator peste 4 ore sau chiar peste noapte, atunci este necesar ca inainte de servire cu 20 de minute sa o scoti la temperatura camerei.
Se serveste cu putina miere.
Va dorim pofta buna!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s