Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Aluatul:
150 gr de margarina
100gr untura de porc
1 ou
5 linguri de zahar
coaja de la o lamaie
1 praf de copt
700 gr de faina
5 linguri de iaurt
4 linguri de nuca macinata
1 plic de gelatina
1 plic de crema cu lamaie
250gr lapte
4 linguri pline de zahar praf
zahar praf pentru ornat

Mod de preparare:

Se face un aluat se framanta si se lasa la frigider timp de o ora.Portionam aluatul iar bucatile le intindem cu sucitorul.Taiem fasi de 1-1,5cm si le rulam(eu le rulez pe tulpina de porumb partea mai de sus care e mai subtire).Le dam la cuptor c-am 30 min si le lasam sa se raceasca.
Batem crema cu 250 ml de lapte rece(fiert) la care adaugam 4 linguri de zahar praf si gelatina diluata.Umplem cornuletele cu o seringa de ornat le asezam pe un platou si le pudram cu zahar.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s