Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Cornulete rulate umplute cu crema de lamaie

Timp de preparare:
2 ore si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Aluatul:
150 gr de margarina
100gr untura de porc
1 ou
5 linguri de zahar
coaja de la o lamaie
1 praf de copt
700 gr de faina
5 linguri de iaurt
4 linguri de nuca macinata
1 plic de gelatina
1 plic de crema cu lamaie
250gr lapte
4 linguri pline de zahar praf
zahar praf pentru ornat

Mod de preparare:

Se face un aluat se framanta si se lasa la frigider timp de o ora.Portionam aluatul iar bucatile le intindem cu sucitorul.Taiem fasi de 1-1,5cm si le rulam(eu le rulez pe tulpina de porumb partea mai de sus care e mai subtire).Le dam la cuptor c-am 30 min si le lasam sa se raceasca.
Batem crema cu 250 ml de lapte rece(fiert) la care adaugam 4 linguri de zahar praf si gelatina diluata.Umplem cornuletele cu o seringa de ornat le asezam pe un platou si le pudram cu zahar.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s