Cornulete pufoase cu nuca

Cornulete pufoase cu nuca

Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
Aluat
100ml iaurt
100ml smantana
2 galbenuse
250g margarina topita
30g zahar
Un praf de sare
500g faina
1 pliculet drojdie uscata
Umplutura
2 albusuri
Un praf de sare
200g nuca macinata
200g zahar
1 ou pt uns deasupra

Mod de preparare:

Ingredientele pentru aluat, le punem in masina de paine, in ordinea enumerate si programam pe framantat si dospit.
Intr-un bol, batem albusele cu praful de sare si zaharul, adaugam nuca si omogenizam.
Pregatim doua tavi mari cu hartie de copt si pornim cuptorul.
Cand aluatul este gata, il impartim in patru parti aprox. egale. Intindem aluatul, formam un cerc pe care-l sectionam in 8 felii, adaugam cate o lingurita de nuca si formam cornuletele.
Le asezam in tava, le ungem cu au (putin batut) si le dam la copt pentru aprox. 20’, mai exact pana devin putin rumene.
Se pot servi simple sau pudrate cu zahar praf. Sant delicioase !!!!!!!!
Pofta buna!
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s