Mancare rece din curcan

Mancare rece din curcan

Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pulpa si pieptul de curcan
2 kg ceapa alba
1/2 l ulei
1 lamaie
100 ml vin alb
sare,piper,foaie de dafin, enibahar
200 g masline

Mod de preparare:

Ceapa tocata marunt o calesti usor in ulei. Carnea o rumenesti usor,uniform. Le asezi altenativ intr-un vas (ceapa si carne), condimentezi, storci lamaia,dai la cuptor. Cand se rumeneste,adaugi vinul si maslinele si mai lasi sa scada sosul.Cand carnea este patrunsa foarte bine, asezi mancarica pe platou,ornezi cu felii de lamaie si masline. Servesti cand e racita.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s