Dulceata de prune cu alune

Dulceata de prune cu alune


Ingrediente:– 1/2 kg prune;
– 1 kg zahar;
– 200-300 g alune nesarate;
– 2 pahare apa;
– 1/2 lamaie.
Mod de preparare:1. Prunele se oparesc putin, se curata de pielita si li se scot samburii.
2. Alunele se introduc in locul samburilor.
3. Se pun la fiert cu zaharul si apa, la foc mic.
4. Se fierb pana la legarea siropului, iar inainte de a se lua de pe foc se adauga zeama de lamaie. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s