Dulceata de pere busuioace

Dulceata de pere busuioace





Ingrediente:
– 1 kg pere busuioace;
– 1 kg zahar, vanilie;
– 3 pahare apa;
– 1/2 lamaie (zeama).
Mod de preparare:1. Se face mai intai siropul de apa si zahar.
2. Cand este bine legat se adauga perele, curatate de coaja si samburi, taiate cubulete.
3. Se adauga vanilia si se lasa deoparte timp de 10 minute, apoi se pun din nou la foc pana se leaga bine.
4. Se pune in borcane, racita, se leaga cu ceolofan sau se capseaza. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s