Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 kg carne de vita
1 morcov
1 pastarnac
1 ceapa
1/2 ardei gras rosu
2 cartofi
1 feliuta de varza
100 gr mazare
100 gr fasole verde
2 buchetele de conopida
2 buchetete de broccoli
sare
300 – 500 ml bors (in functie de cat de acru este)
1/2 lingurita zahar
100 gr sos de rosii si ardei (www.myfancycake.com/2011/10/sos-de-rosii-si-ardei-baza-pentru.html)
1 legatura leustean si 1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in „oala minune” timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile.
Servim cu smantana si ardei iute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s