Dulceaţă de caise cu fructoză

Dulceaţă de caise cu fructoză

 

Timp de preparare:
1 ora si 15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
6 kg de caise
1 kg de fructoză

Mod de preparare:

Se spala caisele, se scot sâmburii şi se pun în cratiţă. se presară fructoza şi se lasă până a doua zi. Se fierb la foc mare 45 de minute de când începe clocotul.
Se pun în borcane, în pături. Este pentru prima dată când prepar cu fructoză, de aceea a doua zi am fiert-o şi în aburi, adică în cuptorul aragazului, 30 de minute.
E foarte bună la gust, mai acrişoară, sper să se păstreze bine.
Permisă şi diabeticilor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s