Pizza taraneasca

 

 

Pizza taraneasca

 

 

 

Ingrediente folosite

Blat: 225 grame faina, sare, 1 pachetel de drojdie, 2 linguri de ulei
pasta de rosii,
carne de porc afumata,
mozzarella,
ceapa,
rosii feliate.
 

Mod de preparare

 Blatul:
Se amesteca ingredientele si se adauga apa fierbinte cit sa se formeze un aluat moale, dar nu lipicios. Se framinta pe o suprafata tapetata cu faina, pina ce devine pufos si neted. Se intinde un blat de 25 cm. si se asaza pe o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Se adauga ingredientele: pasta de rosii, carne de porc afumata, mozzarella, ceapa, rosii feliate.
 

Mentiuni

Timp de preparare:redus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s