Pui la cuptor cu fasole verde

Pui la cuptor cu fasole verde

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 pui intreg micut (600-700 g)
500 g fasole verde (congelata)
2 cepe
1 morcov
1 ardei gras (congelat)
10 ml ulei
3-4 linguri ketchup
2-3 foi de dafin
cimbru, sare, piper

Mod de preparare:

Curatati morcovul si cepele. Puneti la calit in ulei ceapa tocata marunt, morcovul feliat si ardeiul gras taiat bucati mici. Lasati 3-4 minute la foc mic. Intre timp spalati puiul si taiati-l in doua sau in patru bucati.
Puneti intr-o cratita ce ati calit, asezati deasupra bucatile de pui, fasolea verde, ketchup, adaugati un litru de apa, foile de dafin si condimentati.
Dati la cuptor pentru ~40 minute la foc mediu spre mare (200-220 grade). Dupa ce scade si se rumeneste frumos este gata.
Este o mancare usoara, sanatoasa, usor de facut. Pofta buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s