Mancare de rosii cu carne de pui si orez

Mancare de rosii cu carne de pui si orez

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
carne de pui (pulpe
aripioare
piept)
1 cana orez
4 cani supa de pui
5 rosii
2 gogosari
1 ardei galben
1 ceapa
1 lingura pasta de tomate
sare
piper
cimbru
busuioc
delikat
zahar
1 legatura patrunjel

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa cu delikat. Dupa ce aceasta a fiert se scoate si se prajeste in ulei incins, apoi se scoate pe un servetel.

In ulei se pun la calit ceapa, gogosarii si ardeiul taiate, adaugandu-se apoi o cescuta de apa, lasandu-se sa fiarba inabusit.

Se adauga apoi orezul curatat si spalat si supa, lasandu-se la foc mic pentru 25 min si amestecandu-se usor sa nu se lipeasca.

Cand orezul e aproape fiert se adauga rosiile oparite si tocate in prealabil, pasta de tomate si carnea, condimentandu-se dupa gust.

Se mai lasa 10 min, se adauga patrunjelul tocat si se serveste calda alaturi de muraturi.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s