DULCEATA DE CIRESE AMARE

DULCEATA DE CIRESE AMARE

Timp de preparare:
1 ora (complexitate redusa)

Ingrediente:
3Kg cirese fara sambure
2Kg zahar
1 lamaie

Mod de preparare:

Ciresele se amesteca cu zaharul si se pun la fiert.Dupa ce se alege spuma se pune si lamaia taiata felii si se fierbe pana ce se incheaga dulceata.Se pune fierbinte in borcane cu tot cu feliile de lamaie,se capseaza,se lasa 30min borcanele intoarse pe capac,dupa care se intorc si se tin intr-o patura la cald pana a doua zi cand se pun in camara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s