Dulceata de Agrise Rosii

 

 

Dulceata de Agrise Rosii

 

 

 

Ingrediente:

Eu am folosit doar 400 g de agrise ca atat am avut si am pus 300 g zahar.

De exemplu la 1 kg de agrise se pun 800-900 g zahar.

Preparare:

Se lasa agrisele cateva ore presarate cu zahar. Apoi se pun pe foc cca 30 minute daca avem mai multe agrise, practic pana cand se ingroasa putin zeama.

Se pune fierbinte in borcan, sse pune capacul si se tin cu gura in jos pana la racire.

Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s