Dulceata de Agrise Rosii

 

 

Dulceata de Agrise Rosii

 

 

 

Ingrediente:

Eu am folosit doar 400 g de agrise ca atat am avut si am pus 300 g zahar.

De exemplu la 1 kg de agrise se pun 800-900 g zahar.

Preparare:

Se lasa agrisele cateva ore presarate cu zahar. Apoi se pun pe foc cca 30 minute daca avem mai multe agrise, practic pana cand se ingroasa putin zeama.

Se pune fierbinte in borcan, sse pune capacul si se tin cu gura in jos pana la racire.

Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s