Medalion de rechin cu legume

Medalion de rechin cu legume

 

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 bucati medalion de rechin
un morcov
un pastarnac
o ceapa
2-3 catei de usturoi
sare, piper, cimbru
zeama de lamaie
o cescuta de vin alb

Mod de preparare:

Asez pestele intr-un vas de yena uns cu ulei. Peste pestele stropit cu zeama de lamaie, presar ceapa taiata pestisori, usturoiul feliat,radacinoasele taiate sub forma de batoane.Condimentez, adaug o cescuta de vin alb, stropesc cu suc de rosii, acopar cu folie de aluminiu,dau la cuptorul in prealabil incins, pana scade sosul.Servim cu mamaliguta sau cu paine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s