Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Timp de preparare:
2 ore (complexitate redusa)

Ingrediente:
100 gr unt
100 gr zahar
20 gr zahar vanilat bourbon
3 oua, separate
150 ml lapte
2 x 55 gr plic praf crema de caramel
1 x 55 gr plic praf crema de vanilia
25 gr praf de cappuccino cu vanilie
1 lingurita praf de copt
100 gr fulgi de ciocolata cu cafea

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort.
Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt.
Intr-un bol bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Adauga galbenusurile si mixeaza.Incorporeaza laptele apoi amestecul cu cappuccino.Inglobeaza in final fulgii de ciocolata cu cafea si pune compozitia obtinuta in forma pregatita apoi niveleaz-o.Da checul la copt 40-50 minute pana cand a crescut si la inserarea unei scobitori in centru, acestea va iesi curata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s