Cornulete fragede

Cornulete fragede

Daca vreti sa preparati ceva de post dar care sa aiba si un gust delicios atunci incercati aceasta reteta de cornulete fragede care va va uimi.


Ingrediente

margarina
1 praf de copt
zeama de la 1 lamaie
6 linguri apa
faina
sare
zahar vanilat sau pudra

Mod de preparare

  1. Amestecati bine margarina cu praful de copt stins in zeama de lamaie, cu apa, un praf de sare si adaugati faina treptat pana cand veti obtine un aluat tare.
  2. Intindeti o foaie pe masa sau pe un ziar dupa ce ati presarat faina si taiati coca in patrate in care asezati o bucatica mica de rahat .
  3. Rulati-le in forma de cornulete si bagati-le la cuptor.
  4. Serviti-le calde si date prin zahar pudra sau vanilat.

Menţiuni

Acest tip de cornulete se servesc de preferat reci, alaturi de o cana cu ceai sau cafea.
Timp de preparare: 1 ora
Complexitate: mica

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s