Cornulete cu dulceata

 

 

 

Cornulete cu dulceata

 

 

 

Ingrediente

1 ou
250 g untura
150 g zahar
2 linguri otet
10 linguri apa
faina
dulceata
zahar pudra sau vanilat

Mod de preparare

  1. Din toate ingredientele (in afara de dulceata) pregatiti un aluat tare pe care lasati-l la frigider minim jumatate de ora intr-un castron sau vas acoperit.
  2. Dupa ce l-ati scos de la frigider, intindeti aluatul in cateva foi si taiati-l in triunghiuri sau patratele peste care puneti cate o lingurita de dulceata fara a o lasa sa se scurga de pe aluat.
  3. Rulati apoi cornuletele cu grija sa nu iasa dulceata si puneti-le intr-o tava unsa cu ulei sau margarina.
  4. Lasati-le pana se rumenesc.

Menţiuni

Aceste cornulete se orneaza cu zahar pudra la final.
Timp de preparare: 1 ora 30 de minute
Complexitate: medie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s