Tiramisu

Tiramisu

Timp de preparare:
30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 pachete de piscoturi
500 gr mascarpone
6 oua
400 gr zahar
200 gr smantana
cacao pt pudrat prajitura
1l cafea neindulcita
un praf de sare
esenta de midgale
esenta de rom

Mod de preparare:

1.Mixezi galbenusurile cu jumatate din zahar pana se topeste tot,apoi adaugi mascarpone si omogenizezi bine.
2.Bati 3 albusuri de ou spuma cu praful de sare si restul de zahar si adaugi peste compozitia cu galbenusuri,mestecand incet si bine.La sfarsit pui smantana si esentele,incorporandu`le in crema.
3.Intr`o tava inalta asezi un rand de piscoturi inmuiate in cafea,torni jumatate din crema peste ele,apoi alt rand de piscoturi plus restul de crema deasupra.
Pudrezi prajitura cu cacao si o dai la rece pana a doua zi (neaparat).
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s