Icre cu peste marinat

Icre cu peste marinat

Timp de preparare:
15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
150-200 gr icre
o galetusa de macrou marinat-de la supermarket
1 ceapa

Mod de preparare:

Pestele se scurge de zeama in care a stat, se clateste cu apa rece in strecuratoare; se pune in castron, se pune ceapa taiata fin si icrele si se amesteca bine.
Se asaza pe un platou si se orneaza cu gogosari murati in otet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s