Sos picant cu verdeata

Sos picant cu verdeata

Timp de preparare:
10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1 galbenus de ou
2 linguri mustar
5 linguri otet
50 ml ulei
50 ml smantana
1 lingurita verdeata tocata (marar sau patrunjel)
cateva feliute de ardei iute
sare, piper

Mod de preparare:

Se pun intr-un castron galbenusul, mustarul, sarea si piperul. Se amesteca cu un tel in forma de para incorporand treptat uleiul (putin mai repede decat la maioneza).
Adaugati apoi otet, smantana si verdeata tocata amestecand pana se omogenizeaza.
Se foloseste la rosii umplute, platouri cu aperitive, legume natur si salate.
Pofta buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s