Salata boeuf cu parizer

Salata boeuf cu parizer

Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
500 g cartofi roz
2-3 morcovi
200 g parizer
4-5 castraveti acri
1 gogosar murat
1 pastarnac
1 ou
cateva masline
2 lingurite mustar
1/2 lamaie
100 ml ulei
cateva fire de patrunjel
sare, piper

Mod de preparare:

Puneti la fiert in apa rece cu putina sare cartofii, morcovii si pastarnacul, cam 20-25 minute. Lasati putin sa se racoreasca si curatati legumele de coaja, apoi tocati-le marunt si puneti-le intr-un castron mai mare.
Tocati castravetii (pastrati unul pentru decor) si jumatate de gogosar, stoarceti bine zeama si puneti-i peste salata. Tocati foarte marunt parizerul si puneti-l in castron.
Din galbenusul crud, mustar, sare, piper si ulei preparati maioneza, dregeti-i gustul cu zeama de lamaie si amestecati-o cu celelalte ingrediente. Pastrati 2-3 linguri pentru ornat.
Asezati salata pe un platou si aranjati-o cu mainile ude, intindeti maioneza ramasa deasupra si garnisiti cu felii de castravete, fasii de gogosar, masline si patrunjel verde.
Pofta buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s