Google plus – ce este Google+ descriere generala

Google plus – ce este Google+ descriere generala

 

 

 

 

Pentru cei care inca nu stiu Google plus — Google + este noua retea de socializare creata de Google si care chiar daca oficial nu a fost lansata, ea deja a atins pragul de 10 milioane de utilizatori.
Asa cum probabil unii dintre voi va mai aduceti aminte atunci cand s-a lansat gmail-ul ca sa obtineti un cont trebuia sa aveti invitatie. Iata ca si de data aceasta cei de la Google Plus au ales aceeasi metoda de inscriere.
Pentru un moment inregistrarea in Google Plus este temporar suspendata, insa puteti obtine un cont dupa ce veti primi o invitatie de la ei sau de la un alt prieten care are deja unul.

Google Plus – prezentare generala

Dupa ce primiti invitatia Google Plus iata cam asa arata partea de inregistrare:

Ce mi s-a parut foarte interesant la Google Plus in comparatie cu Facebook-ul este ca pe langa faptul ca iti poti creea grupuri de prieteni ai posibilitatea sa imparti ce vrei tu doar cu acel grup fara ca ceilalti din celelalte grupuri sau din internet sa vada ce le scrii acestora.
Iata si cateva poze despre grupurile din Google Plus:

Google Plus – peretele profilului

 

 

 

 Google Plus cercuri de prieteni

 

 

Atentie Google Plus este legat direct de pozele din Picasa:

Cei drept orice lucru misto vine si cu lucruri aiurea pe care eu unul nu le inteleg. Iata si exemplul care ma enerveaza si nici nu poti sa il schimbi.
O data cu intrarea in aceasta retea sociala toate pozele care le aveti in Picasa vor putea fi impartite prin Google Plus si de aici cei din cercurile voastre de prieteni le pot distribui mai departe.
De aceea aveti grija ce poze aveti in contul vostru de google ca dintr-o singura neatentie va puteti trezi cu toate pozele din picasa direct pe internet si distribuite de altii cat ai clipi.

Google Plus vine cu chat si conferinta

Avand in vedere ca Google+ vine direct integrat cu chat si/sau conferinta eu zic ca este un pas chiar revolutionar in ceea ce priveste retelele sociale.

Chiar daca la noi in tara conferintele sunt mai rare intre prietenii de pe net nu pot sa spun acelasi lucru despre membrii unui joc, insa deocamdata Google Plus cel putin in varianta aceasta de teste daca as putea sa ii spun asa a fost conceputa doar pentru utilizatori persoane fizice nu si pentru comercial.
In viitor cei de la  Google+ au promis sa extinda platfoma si pe aria business, insa ea se pare ca va fi ceva complet diferit fata de interfata unei persoane fizice.
Pentru a putea beneficia de facilitatea unei videoconferinte respectiv chat va trebui sa instalati plugin-ul de video chat:

Dupa ce ati instalat plugin-ul de video chat si intrati intr-un hangout cum este denumita conferinta intre prieteni, aveti grija ca oricine poate sa intre daca unul din prieteni vostri va distribui acel link al conferintei.
Asa cum ziceam mai sus iata ca nici la acest capitol Google nu pare sa stea prea bine, insa avand in vedere simplitatea de care da dovada cel putin in modul beta pare unul destul de promitator si in acelasi timp amenintator la adresa Facebook-ului.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s