SARAMURA DIN PULPE DE PUI

SARAMURA DIN PULPE DE PUI

Timp de preparare:
1 ora si 15 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
4 pulpe de pui
condimente pentru pui dupa gust(eu am folosit sare,piper,corianru si putin cimbru)
Pentru saramura:
500ml apa
sare si piper dupa gust
7 catei de usturoi
1 rosie mare(sau 2-3,in functie de marime)
1 ardei gras copt(otional)

Mod de preparare:

Se pune gratarul la incins,se spala bine pulpele,se condimenteaza apoi se pun pe gratar.Pana se fac pulpele pregatim saramura.Se pune pe foc o cratita cu 500ml apa,sare si piper si cand a dat in clocot se adauga usturoiul pisat si rosia(ca sa fie mai gustoasa se coace cateva minute inainte de a fi pusa in saramura)curatata de pielita si taiata cubulete(cine prefera poate adauga si un ardei gras copt tocat bucatele).Se mai lasa sa fiarba 10 minute.Cand sunt gata pulpele, se iau de pe gratar si se adauga in saramura.Se lasa cel putin 15 minute in sos inainte de a fi servite.Se servesc cu mamaliguta calda.
Cine prefera mai condimentat saramura poate adauga si ardei iute.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s