Saramura aromata cu usturoi

Saramura aromata cu usturoi

Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
1,5 kg peste, 250 ml suc de rosii, 50 ml ulei
25 gr. usturoi, 1 fir de cimbru, piper macinat,
sare dupa gust

Mod de preparare:

Pestele se curata, se spala, se sareaza si se frige pe un gratar sau o plita presarata cu sare.
Se prepara un sos din suc de rosii, mujdei de usturoi, ulei, cimbru, piper si sare. Acest sos se toarna peste peste si se tine la cald cca 15 minute.
Se consuma cu mamaliguta calda

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s