paste cu sos rosu by copilou

paste cu sos rosu by copilou

Timp de preparare:
45 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
• 2 cepe potrivite
• 1 ardei verde
• 200g sunca presata
• 50g masline
• 50g ulei de masline
• 100g ketchup de casa (bulion)
• 150g ciuperci
• busuioc
• piper
• sare
• verdeturi a la provence
• 400g paste

Mod de preparare:

Intr-o oala cu apa se pune un praf de sare si cand incepe sa clocoteasca se adauga pastele, in functie de tipul de paste folosit se lasa sa fiarba (10-15 min). Intre timp se curate legumele si se taie marunt, se desfac maslinele de pe os si se taie cat mai mici.
Se ia o tigaie si se pune ceapa la calit in uleiul de masline , cand aceasta este aproape rumenita se adauga ardeiul, apoi se adauga sunca si ciupercile care in prealabil au fost oparite. Se lasa circa 5 minute dupa care se adauga ketchup-ul, spre sfarsit cand sosul este aproape gata se adauga maslinele si condimentele, se mai lasa circa 5 minute si se opreste.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s