Cum sa descarci muzica sau filme de pe unele siteuri de specialitate

Cum sa descarci muzica sau filme de pe unele siteuri de specialitate

 

 

 

 

Multa lume foloseste siteuri sau ustensile diverse instalate in calculator care merg numai pentru un tip de serviciu. Acestea se folosesc de obicei pentru a putea descarca filme de pe youtube. Ustensila care urmeaza sa va o prezint poate descarca pe calculatorul vostru aproape orice clip video sau audio de pe o pagina web in 3 clickuri. Lista siteurilor este prezentata aici, dar acesta lista este doar informativa. Eu personal am putut downloada clipuri audio de pe site-uri care nu sunt listate acolo.
Acesta ustensila este un add-on (extensie) pentru firefox si se poate instala de pe adresa https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/3006/. Intrati cu firefox ca sa o puteti instala. Dupa instalare trebuie sa restartati browserul firefox.
Exemple:
Daca intram pe site-ul old.thesixtyone.com putem sa downloadam piese audio direct pe calculator. Tot ce trebuie sa facem e sa dam click pe sageata din dreptul celor 3 bile colorate dupa ce am pornit o piesa audio si ni se va deschide un meniu asemanator celui din imaginea alaturata. Acolo vom avea download. Vom da click pe el si ne va intreba unde dorim sa salvam aceea piesa.
Daca intram in schimb sa descarcam niste clipuri video de pe site-ul http://www.youtube.com va trebui sa executam aceiasi pasi. Dam click pe sageata din dreptul celor 3 bile colorate dupa ce am pornit un clip video si ni se va deschide acelasi meniu asemanator celui din imaginea alaturata.

 Acolo vom avea mai multe fisiere de downloadat in functie de calitatea clipului video. Father_sDay Frozen…flv este egal cu [HQ18]Father_sDay Frozen… care insemna 360p cea mai slaba calitate, [HQ22]Father_sDay Frozen… este o calitate mai buna, iar [HQ35]Father_sDay Frozen… este cea mai buna calitate. Vom da click pe calitatea care ne convine si la fel ne va intreba unde dorim sa salvam acel clip video. Atentie: pentru ca downloadul sa porneasca, va trebui sa dam click pe alt clip video sau sa inchidem aceea pagina. Cat timp vom stagna pe acel videoclip, nu va incepe downloadul.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s