Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde

 

Timp de preparare:
20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
100 g branza feta (de vaci)
2 feliute de branza topita (cascaval)
3 oua fierte
1 cartof fiert (din supa)
1 rosie
cateva frunze de salata verde
1 ceapa rosie
1 ceapa alba
cateva feliute de salam
15 ml ulei de masline
3 lingurite zeama de lamaie
cateva frunzulite verzi de patrunjel, untisor, macris
sare, piper, boia iute

Mod de preparare:

Spalati salata verde si rosia, curatati si spalati cepele. Puneti intr-un blender branza feta si branza topita cartoful fiert taiat bucati, ceapa alba taiata bucati mari, uleiul de masline, zeama de lamaie, sare, piper, boia si mixati 10-12 secunde.
Asezati pe un platou feliile de salam, rosia taiata feliute subtiri si frunzele de salata verde in asa fel incat sa formati cateva cosulete.
Umpleti cosuletele de salata cu cate 3-4 linguri de pasta de branza, apoi decorati-le cu fasii de ceapa rosie si verdeata. Restul de ceapa rosie asezati-o pe platou.
Restul de pasta puneti-l la masa la masa, intr-un castronel. Pofta buna.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s