Pizza Capriciosa

Pizza Capriciosa

 
Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
Pentru blat:
350 gr faina,
1/2 lingurita sare,
4 linguri de ulei,
drojdie,
200 ml apa calduta,
1 lingura zahar
Pentru umplutura:
200 gr sunca,
100 gr salam uscat,
350 gr ciuperci din conserva,
200 gr porumb din conserva,
cascaval
Pentru sos:
200 ml bulion de rosii,
sare,
piper,
2 linguri de faina,
oregano

Mod de preparare:

Blatul:Se amesteca intr-un bol apa calduta cu drojdia pana se topeste,apoi se adauga sarea,zaharul,uleiul.Se amesteca toate si se pun peste faina intr-un bol.Se framanta pana se dezlipeste aluatul de maini,apoi se pudreaza cu putina faina si se lasa la dospit 15 min.
Dupa ce a dospit se unge o tava de aragaz cu ulei si se intinde aluatul de pizza cu mana astfel incat sa acopere suprafata tavii.Se impunge aluatul cu o furculita .
Se face sosul pentru pizza amestecand toate incredientele bine fara sa fie cocoloase de faina.Se intinde sosul peste blat si apoi se pune pe rand sunca taiata felii,salamul taiat felii,porumbul si ciupercile.
Se lasa sa se coaca pana marginile devin aurii,apoi se razuieste cascavul si se mai lasa 5 minute la cuptor.
Se scaote din cuptor si se taie bucati.
Pofta buna!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s