Ciorbita de pui

Ciorbita de pui

 

Timp de preparare:
1 ora si 30 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Aripile si spinarea unui pui
un morcov
o telina mica
un pastarnac
o ceapa
2 linguri zarzavat proaspat sau de la borcan
sare, piper
100 g taitei daca se poate sa fie de casa
bors acru(cine doreste)
patrunjel verde

Mod de preparare:

Dupa ce dau un clocot la carne, schimb apa. Spumuiesc, adaug legumele.Dupa ce au fiert carnea si legumele, strecor supa, adaug zarzavatul de la borcan si taiteii fierti separat in apa,sare si putin ulei.
Condimentez, acresc cu bors.Servim ciorbita calda, dreasa cu smantana

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s