Ciorba de sfecla cu fasole

 

Ciorba de sfecla cu fasole

Timp de preparare:
1 ora si 20 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
2 sfecle rosii
o ceapa
o lingura otet
sare, piper, cimbru, foaie de dafin
un morcov
o radacina pastarnac
o radacina telina
o ceasca de fasole fiarta
2 linguri zarzavat de la borcan (ardei, gogosar)
o lingura pasta de tomate
patrunjel verde
30 ml ulei

Mod de preparare:

Fierbem sfecla data pe razatoare in apa cu sare, piper boabe, o foaie de dafin, otet. Cand sfecla e fiarta pe jumatate, se adauga celelalte legume date pe robot sau pe razatoare. Fasolea muiata 10-12 ore, se fierbe schimband de 3 ori apa calda.
La final, se adauga fasolea si supa in care a fiert fasolea, zarzavatul, pasta de tomate, uleiul. Lasam sa fiarba impreuna 5 minute, condimentam, presaram cu patrunjel verde. Servim cu sau fara smantana de preferinta cu ceapa alaturi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s