Salata cu carne pui

Salata cu carne pui

 
Timp de preparare:
1 ora si 10 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
2-3 cartofi, 1 pastarnac si 2 morcovi care au fiert in supa de pui
100 g carne de pui fiarta in supa
3 castraveti acri
50 g mazare
1 galbenus de ou
50-60 ml ulei
2 lingurite mustar
zeama de la 1/2 lamaie
cateva masline si rosii mici pentru decor
cateva felii de gogosari in otet pentru decor
sare, piper

Mod de preparare:

Dupa ce legumele si carnea au fiert in supa de pui se scot, se lasa sa se racoreasca si se toaca foarte marunt. Castravetii acri se toaca marunt, se storc de zeama si se adauga in castron. Mazarea se da doua-trei clocote si se pune peste salata. Adaugati peste salata putin gogosar si patrunjel tocat pentru aspect.
Preparati maioneza din galbenus, mustar, zeama de lamaie, sare, piper si ulei si turnati-o peste salata, dar pastrati doua-trei linguri pentru ornat.
Omogenizati salata, puneti-o pe un platou, ornati-o cu maioneza, masline, gogosari, peperoni, felii de castravete, frunze de patrunjel.
Pofta buna.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s