Piept de pui picant cu fasole verde

Piept de pui picant cu fasole verde

 

Timp de preparare:
40 minute (complexitate medie)

Ingrediente:
1 piept de pui (500-600 g)
400 g fasole verde fara ate
1-2 ardei peperoni rosii
1 legatura marar si patrunjel
50 ml ulei
2 linguri ulei de masline
1-2 linguri otet
8-10 catei de usturoi
condimente pentru friptura
sare, piper, chili, paprika, cimbru

Mod de preparare:

Se dezoseaza pieptul de pui, se curata de piele si se taie fasii. Se pune carnea pe o farfurie, se stropeste cu uleiul de masline si se condimenteaza cu cimbru, paprika, chili, condimente pentru fripura. Se lasa cam 10 -15 minute.
Intre timp puneti la fiert fasolea verde, intr-un vas de fiert in aburi sau intr-un litru de apa cu putina sare.
Intr-o tigaie antiaderenta incingeti uleiul si prajiti la foc mic pieptul de pui cam 25-30 minute, pe toate partile. Dregeti gustul de sare, piper si asezonati cu verdeata si feliute de peperoni si de usturoi.
Dupa ce a fiert fasolea, scoateti-o pe o farfurie si asezonati-o cu feliute de usturoi si stropiti-o cu putin sos in care s-a prajit carnea si otet.
Asezati pe farfurii carnea, fasole verde, stropiti cu putin sos si garnisiti cu frunze de verdeata si feliute de peperoni.
Pofta buna.
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s